måndag 28 september 2009

Drömmar

Satt på "jobbet" och kollade lite på DN.se när jag snubblade över ett recept på drömmar med choklad. Blev så sugen på att baka så påvägen hem stannade jag till på Willys för att handla hjorthornssalt för att kunna baka drömmar.
Drömmer nu om att mina drömmar ska bli lika drömlika som mormors.

onsdag 23 september 2009

Cykla!

Idag har jag äntligen kunnat cykla till och från "jobbet"! Förutom motvinden var det superhärligt. Och TIDSBESPARANDE! Fastän jag lämnade dottern lite sent, var jag förhållandevis tidigt på jobbet.

Och som vanligt på onsdagar så hämtade jag ju upp dottern i rackethallen i Sumpan, då pappan spelar badmington med jobbet varje onsdag. Och det var skönt att komma hem nån gång, för annars tar det sin lilla tid, antingen vi går eller åker tunnelbana!

Hoppas nu på en fin höst, så jag kan cykla!!! Perfekt vardagsmotion jue :)

tisdag 22 september 2009

Landat

Jorå. Har landat i nyordningen. Rutiner börjar sitta. Fast iofs blir det lite nytt från och med imon. För nu har jag äntligen fått passerkort. Då kan jag cykla. Det ska bli skönt. Hoppas det fortsätter vara fina dagar.
Tyvärr har jag drabbats av en envis hosta. Hela förra veckan hostade jag så jag trodde lungorna skulle hoppa ur kroppen. Nu har den tack och lov lugnat ned sig, men likväl hostar jag.
I söndags tog jag en sovdag, med förhoppning om tillfriskning. Det funkade sisådär.
Nu ska jag sova för jag är så trött så jag ser i kors.
Därav det mycket snurriga inlägget.
Jag ville bara visa att jag lever.
Men tiden finns inte riktigt som tidigare att sitta och blogga...

söndag 6 september 2009

Trappor

Mitt löfte att ta trappor när det passar har väl gått sisådär. Det är lätt hänt att stå i rulltrappan eller ta hissen när den liks står där och bara väntar ...
men idag har jag gjort annorlunda. Idag har jag sprungit i trapporna här i huset. Upp och ned, och upp, och upp, och så ned hela vägen. Med tvätt. Och saker som skulle upp på vinden.
Dessutom har jag tagit trappor med en cykel på släp, fast det ångrar jag nästan för jag slog i fotleden/vaden i ena trampan så nu har jag ett tjusigt blåmärke där.
Allt detta utfört med en härlig yoga-träningsvärk i baksida lår, ja hela baksidan om jag ska vara exakt ;)

fredag 4 september 2009

Första veckan

Sådärja. Så var första veckan avklarad. Och jorå, mamman kommer nog att trivas i det där stora huset i Rissne. Lite förvirrat är det allt. Och som sagt, huset är stort. Många nya ansikten. Många namn att hålla reda på. MASSOR med förkortningar. Men spännande...

Dottern klagar inte över förändringen. Men är trött tröttare TRÖTTAST på aftonen-kvällen. Gråter för ingenting. Och vill inte så gärna bli lämnad på morgonen. Men det går nog snart över. När vi alla landat i den nya ordningen