söndag 16 maj 2010

Kristiflygare anno 2010

Så var denna långhelg till ända.

I onsdags var mamman och dottern lediga och mamman passade på att träna lite samtidigt som dottern fick leka på minisats. Det var en hit! Efteråt tog de sig till kulturhuset och lek i rum för barn. Dottern lade pussel efter pussel, och när alla tillgängliga pussel var lagda gick vi ut i solen och tittade på blommande körsbärsträd och åt varsin glass i kungsan.
Dottern ville ha kulglass, medan mamman skulle äta mjukglass! Och så fick det bli.

Torsdagen gick åt till tvätt och städ. Tvättstugan har renoverats under våren, så nu när det äntligen blivit klart var det ett gäng maskiner som behövdes köras.

Fredagen blev en liten mellandag, med fönsterputs och lek i närmaste lekpark.

Lördagen gav en försmak av sommar. Och då passade vi på att åka till farmor och farfar. Där cyklade dottern på sin trehjuling. Klättrade i körbärsträdet. Gick till kiosken (med mamman och stora kusinen) för att köpa lördagsgodis. Pappan bytte till sommardäck. Ja, det är egentligen försent, men med dubbfria vinterdäck spelar det ju egentligen ingen roll. Mamman hon bara njöt. Dagen avslutades med grillning och middagen intogs i aftonsolen. Sedan somnade dottern gott i mammans famn.

Söndagen började lugnt. Det fanns planer, men då stora kusinen blev sjuk under natten blev det inställt :( Så istället blev det en cykeltur till Mulle Meck-parken, via bygget av arenastaden.

Nu känns det konstigt att det är vardag igen i morgon. Men det ska väl gå det med...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar