fredag 24 februari 2017

Ett foto i timmen - fem månader sedan!

00.00 Sitter uppe i sena timman så det får bli dagens första foto. I morgon, eller nej, det är ju idag! börjar teologifestivalen i Uppsala och jag hoppas på en spännande och lärorik helg med många spännande möten.


06:50 Stiger upp efter några timmars sömn i alla fall. Skönt att jag återfått min sömnro efter en period av trötthet samtidigt som hjärnan gått på helvarv och inte kunnat stänga av när det varit dags att sova.


 07:50 Fångade denna lilla sötnos på väg till skolan med dottern. Med generation 2 så har Pokémon Go blivit roligt igen tycker dottern.


08:50 Lämnat sonen på förskolan så nu är det dags att gå hem för att jobba mina timmar. Strålande vackert, men kallt och blåsigt vilket inte syns på bilden.


09:45 Avslutat en skön stund på yogamattan. Några solhälsningar och sedan några stretchiga yogaövningar behöver min rygg och nacke just nu då jag totalt tappat hållningen och är spänd i nacke och käkar.


10:50 Både tulpanerna och rosorna sjunger på sista versen. Men det har jag inte tid i att bry mig i, här är fullt fokus på arbetsuppgifterna för dagen. Vill hinna med massor!


11:50 Fixade med en bild till ett facebook-inlägg så då fick det bli denna timmes bild. Symbolen för fastlagssöndagen, med korset, ankaret och det brinnande hjärtat


12:50 Måste hålla koll på mejlboxen också. Inte de roligaste svaret i mejlet men det är bara att jobba vidare...


13:50 Häpp! 17 fullmatade bloggsidor har jag gått igenom idag i jakt på trasiga länkar. Det får faktiskt räcka för idag vad gäller jobbet


14:50 Annan dator. Annat fokus, faktisk detta inlägg som nu uppdateras. Nu MÅSTE jag springa!!!


15:50 Sitter på pendeltåget och försöker kolla på bilder och läsa lite på ansiktsboken, men det går sådär ...


16:50 I Uppsala domkyrka. Väntar på att Teologifestivalens inledande mässa ska börja. Nytt och gammalt möts. Reformationen pågår ännu


17:50 Utdelandet av nattvarden. Sångerna från Taizé blev många och fick sjungas länge, precis som det ska vara. Ett stort älsk på det 💜


18:50 Mingelmiddag på UKK med härlig utsikt över vackra Uppsala. God mat, även om det var snålt med protein på den vegetariska tallriken.


19:50 Cristina Grenholm talar om varför vi firar Teologifestival och valet av temat "leva genom tron" samtidigt som några av Kent Wistis bilder visades.


20:50 Gabriellas sång är så stark och vacker, och här tolkades den fint av kvällens värdar AKO och Carl. Kvällen innehöll så många höjdpunkter så efteråt var jag helt slut i huvudet av fina intryck.


21:50 Sitter på pendeltåget i väntan på avgång. Känner mig trött på ett skönt sätt, så det är tur att jag bara kan sitta ned ett tag och smälta intrycken. När jag fotar mina fötter inser jag plötsligt att mina strumpbyxor matchar stolstyget.

9 kommentarer:

 1. Funderar på vad som kan ske på en sådan festival..

  SvaraRadera
 2. Har sett info. om teologifestivalen. Ska bli intressant att se hur din festivaldag blir.

  SvaraRadera
 3. God morgon, kikar in på din första EFIT-bild :-)

  /Annika
  https://auroraaurum.wordpress.com/

  SvaraRadera
 4. nu ska vi se om det blir ngn fortsättning! :)

  SvaraRadera
 5. Kikar in hos dig igen. Har också upptäckt att vegetarianer har svårt att få bra protein i sig på konferensmåltider. Varför engagerar sig inte kökschefen sig mer Jag menar, att vara vegeterian/vegan är ju inte speciellt ovanligt idag

  /Annika
  https://auroraaurum.wordpress.com/

  SvaraRadera
 6. Ja Gabriellas sång är verkligen något utöver det vanliga, en helt underbar sång.

  SvaraRadera
 7. Visst var det kallt igår, fast det såg ut att vara så vackert i solen!
  Du fick en härligt välfylld fredag, klart att du var trött och belåten framåt kvällen.

  SvaraRadera