söndag 13 februari 2011

Rymdhäxor!

Pappan är på skidresa med några arbetskamrater. Då passade mamman och dottern på att ha en mysig helg tillsammans. Lördag förmiddag var kanske inte så mysig (men nödvändig) då det mest innebar tvätt och städning. Men sedan blev det desto mysigare.
Lunch bestående av pannkakor - dottern åt jättemånga!
Lång dusch tillsammans!
Promenad till tunnelbanan som blev en spännande resa, som vanligt mycket  att titta på och kommentera :) för att nå målet för dagen - Konserthuset! Som bjöd på en spännande resa - genom musiken och rymden! Dottern tyckte det var jätteroligt, även om de som satt bakom oss stundtals var mer spännande att spana in, än det som hände på scenen...
[Bild lånad från DN.se]

Sedan hade dottern sett att det fanns en godisaffär så efter konserten köpte vi lite godis såklart :)
Så var det hög tid för middag. Dottern ville gå till ett ställe med klätterställning. Mamman tyckte att Hötorgshallen vore ett bra alternativ, men båda tyckte det var för slamrigt och inget verkade gott. Så när mamman föreslog ett besök på Max, blev dottern jublande glad och så fick det bli.
Pommes är gott och det var det enda dottern åt... Sedan lekte hon länge i klätterställningen. Så intensivt att det hände en liten olycka. Eftersom det inte är så långt hem valde mamman att gå hem för att sanera efter olyckan. Det var en ledsen liten flicka som höll mamman hårt i handen hela vägen hem.

Efter en välbehövlig dusch smakade godiset extra gott. Och när mamman erbjöd lite massage i sängen tackade dottern ja till det och somnade precis lagom till när massagen var på sluttampen ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar