söndag 1 april 2012

Fem år!

För fem år sedan hade vi vid den här tiden precis tagit bussen till BB Stockholm för att bli igångsatt. Att det just blev buss är en lite kul detalj, då jag i ett samtal kring BB Stockholm med pappans familj sa att det tar väl cirka tjugo minuter med buss från oss, för det var den enda tidsuppfattning jag hade. Va?! Ni ska väl inte ta bussen till BB! var reaktionen. Och när det nu blev vattenavgång utan värkar så passade det ju att ta bussen. Även om den kvinnliga busschauffören såg märkbart stressad ut när vi klev på bussen med väska och babyskydd ;)

Väl framme på BB ville de skicka hem oss, igen!, men jag protesterade och eftersom jag hade sovit bra natten innan fick vi bli kvar och fick gel på livmodertappen...
Det blev ytterligare en natt med god sömn, fast den var kantad av en pirrig känsla av att det är nära nu. Snart ska vi få träffa den där filuren i magen. Som nu vuxit och fyller fem år i morgon. Älskade dotter.Att vi även tog bussen till BB Stockholm när sonen föddes det är en helt annan historia det ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar