måndag 19 januari 2009

Helgaktiviteter

Här har vi haft en skön helg med mycket på agendan!
Lördagförmiddag var vi ute i parken och lekte till kinderna lyste röda. Då gick vi in och drack varm choklad och åt goda ostsmörgåsar till :)
Sedan var vi en sväng på IKEA, trodde det var lågkonjunktur här i landet. Det märktes verkligen inte. Galet mycket folk Sprang på sjukgymnastkompis med familj! Stora killen nu juh :)
Pappan fick springa in på Bauhaus en snabbis när vi liks var i närheten. Här går vi i väntans tider att få fönster utbytta och för att slippa byggdamm i bokhyllan behövs skyddsplast!!
Sedan vidare till Bålsta för att fira farmors födelsedag. Men innan det stannade vi till i en biltvätt för att vår gröna bil åter skulle bli grön och inte grå. Dottern tycke väl det var sådär roligt. Men när hon såg att vi var lugna så blev det inte mer än lite protester...
Födelsedagsfirandet blev väldigt lyckat. Dottern ÄLSKAR att vara festens medelpunkt. Till kusinens stora förtret. Och tranbär var gott. Sova går det ju inte att göra när man är på fest, så det blev lite sent. Men totalt utslagen i bilen hem. Hann knappt starta bilen så hade dottern somnat.
På söndagen skrotades det i pyjamas hela förmiddagen. Sedan tog sig mamman till centralbadet för lite egentid med lite andra mammor från sjalbarn. UNDERBART! När hon kom hem höll pappan och dottern på med middagen.
Sedan somnade mamman och dottern gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar