tisdag 14 april 2009

Pussig påsk :)

Det har varit skönt med påsklediga dagar. Skönt med sol. Skönt med lek.

Skärtorsdag
Hade hoppats på fint väder, men tyvärr regnade det. Fast dottern och mamman packade ändå ihop en lunchpicknick och tog sig till söders höjder och lekte lite med vänner från SB i Ivar Lo-parken. Vädret till trots blev det en härlig förmiddag!

Långfredag
Mamman fick en välbehövlig sovmorgon. Sedan var det dags för mamman att ta sig till kyrkan för att öva inför långfredagens musikgudstjänst. Pappan och dottern tog bilen till "sarmor å sassar".

Påskafton
Lugn och skön dag med lite parklek. Äta glass i solen, MUMS tyckte dottern. Lite fixande med balkongen, välbehövligt sopande då det lämnats tydliga spår efter fönsterbytet i vintras :o Ett påskägg till dottern, med kakmonster-pyjamas i! En HIT!!! Påskmiddag med sill och ägg...

Påskdagen
Dottern önskade Junibacken med hela familjen. Självklart sade mamman! Och packade iordning för en busstur till Djurgården och rolig lek på Junibacken. Där träffade vi Pippi, Dunderkarlsson och Blom. Supertrötta dottern sov medan mamman och pappan promenerade genom ett påskslumrande soligt Stockholm.

Annandag påsk
Återigen en tur till "sarmor å sassar". Mamman ville ha lite fröjd till balkongen så på vägen stannade vi till i Barkaby och Plantagen för inköp av kruka, frön, jord och lite penséer. Tyvärr var det slut på torvbricketter, men det inhandlades hastig i Bålsta :D
Dottern sprang runt och visade sarmor och sassar både det ena och det andra. Pappan bytte till sommardäck, och blev utskälld av dottern för att han gjorde sönder bilen :D Mamman mest bara njöt av en härlig vårdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar