måndag 20 mars 2017

EFIT - en måndag på språng

6:45 Dessa små vänner övervakade mig när jag väckte kroppen till liv med lite stretchövningar. Måste nog fixa till vår sömnsituation, det här är inte hållbart längre. Ska ju inte behöva vakna varje morgon med ont i kroppen.


7:45 På väg till skola och förskola. Förra veckans vårvärme kändes långt borta denna morgon med frusen mark och små ensamma flingor som kom singlande från skyn.


8:45 Ett kort yogapass är avklarat. Nu en snabbdusch och sedan ska jag försöka klämma in 4 timmars arbetsuppgifter på tre timmar.


9:45 Jorå, här lyser flitens lampa. Arbetsdagen börjar alltid med en kopp kaffe så den står fortfarande centralt placerad. Måndagar innebär extra lång stund med att rensa e-post.


10:45 Telefonen ringde. Snabbt avklarat samtal som blev ytterligare ett mejl att ta hand om :)


11:45 Dottern orkade inte en heldag i skolan pga förkylning. Skönt dock med en liten promenad så vi gick en lite längre väg hem för att fånga en ny pokémon.


12:45 Ville inte avboka ett möte i kyrkans hus så dottern fick klara sig ensam hemma en stund. Sen ankomst dock då jag iom dotterns hämtning fick ännu mindre tid på mig att göra allt jag behövde får gjort.


13:45 På språng hemåt. WhatsApp är ett bra sätt att kommunicera med dottern på.


14:45 Ett första tillfälle att lägga till bilder och blogga denna dag. Kommer mer vartefter nu. (Är ju faktiskt ganska snabbt och enkelt att lägga till bilder när jag väl påbörjat ett inlägg. Ska bara hitta en lite större lucka för att se till att andra EFIT:are hittar hit)


15:45 Nä, nu måste jag se till att panta det här innan allt välter ut med ett fasligt skrammel! Passar nog på att handla lite också


16:45 Lägger omkull mig bara en liten stund ... eller nåja, ganska lång stund blev det i slutändan. Till mitt försvar läste jag på lite inför kvällens möte


17:45 Packar väskan för att gå iväg. Ska bara blogga lite först ;)


18:45 På möte med kommungruppen. Vi rapporterar från nämnder och råd, tittar på kommande kommunfullmäktige och beslutar vilka interpellationer och motioner vi vill lägga.


19:45 Mötet håller på än. En stickning hjälper till att hålla fokus på vad som sägs på mötet. Helst en som inte kräver så mycket tankeverksamhet utan bara flyter på av sig själv.


20:45 Hemma igen. Mössan blev färdigstickad på mötet så väl hemma avslutar jag den helt och hållet.

21:45 Läser Harry Potter och den flammande bägaren för dottern. Bara några kapitel kvar nu och spännande så det förslår. Fast som dottern konstaterar i slutet av varje Harry Potter-bok: Det är ju bara fjärde boken, så han kan ju inte dö ...


22:45 Lägger upp min dag på ettfotoitimmen.se. Hade egentligen hoppats på att vara färdig vid datorn innan klockan slog för ytterligare en bild. Men nu fick det här bli dagen sista bild. God Natt och tack för idag

3 kommentarer:

  1. Nei , Harry Potter kan jo ikke dø! jammen fikk du gjort masse i dag!!

    SvaraRadera
  2. Flitens lampa har verkligen lyst hos dig, mycket du har hunnit med.

    SvaraRadera
  3. Vilken välfylld dag - så skönt att du hann med lite stickning och Harry också!

    SvaraRadera